December is toch wel echt een van onze favoriete maanden. Zoveel gezelligheid en leuke activiteiten, dit is echt alleen maar genieten!
December staat bij ons volledig in het teken van veel met je familie en vrienden zijn. Je staat dan echt even stil bij wat je dierbaar is. Ook blikten we terug op het afgelopen jaar. Wat hebben we allemaal bereikt? Wat waren onze hoogtepunten, maar ook onze dieptepunten? Het is goed om even een pauze te nemen en hier bewust van te zijn zodat je volgend jaar nog harder kan groeien op werk- en persoonlijk vlak. Zo hebben we allemaal mooie doelen opgesteld voor 2018, want wij geloven heel erg in het visualiseren van je doelen. Als je er maar sterk genoeg in gelooft en het echt concreet voor je ziet dan gaat het ook gewoon gebeuren!
Wat we precies met de feestdagen hebben gedaan? Als we het in vijf woorden mogen samenvatten: Heel veel eten en drinken! We zijn bijna dagelijks uit eten gegaan met vrienden en familie. We hebben allemaal leuke nieuwe restaurants ontdekt en Amsterdam op een nieuwe manier beleefd. Volgens mij kan je niet meer eten en drinken dan dat wij hebben gedaan in de maand december!
December is ook de maand van optutten en je feestelijk aankleden voor leuke feestjes. Heerlijk! Uren zijn we in elkaars kast gedoken en hebben talloze toffe outfits geprobeerd. De looks bestonden voornamelijk uit glitter, pailletten, kleur en sterretjes. Want hoe leuk is het dat je in december geen excuus nodig hebt om je zo te laten gaan in je outfits. Alles kan en niets is te gek!
Het nieuwe jaar is inmiddels aangebroken en daarom willen we iedereen een waanzinnig 2018 wensen! Keep on rocking!
Liefs,
Elise en Vita

https://www.youtube.com/watch?v=q0frD7-TgQM