Droom even mee over die grote dag… Witte jurk, prachtige omgeving, omringd door al je vrienden en familie in een afgelegen landhuis in Italië. Of dit nu in de uitgestrekte heuvels van Toscane is of bij één van de meren in Lombardije (Lago di Maggiore, Lago di Como). De ingrediënten van een bruiloft in Italië bestaan altijd uit fantastisch eten, lekkere wijn, mooie omgeving, bijna altijd mooi weer en vooral heel veel liefde.

Niet voor niets heeft Italië de populairste trouwlocaties ter wereld. Wie wil er nu niet trouwen in het land waar het bekendste liefdesverhaal van Romeo & Julia zich afspeelde?
Mocht je nog op zoek zijn naar een unieke trouwlocatie, dan hebben wij de mooiste plekken voor je verzameld. Ga voor die wauw factor tijdens je bruiloft!

Toscane

Toscane staat bekend om haar adembenemende wijngaarden en olijfplantages en grote landhuizen en oude boerderijen met genoeg plek voor al je gasten. Wat ons betreft is dit de perfecte plek voor een romantisch huwelijk.

Lago di Como

George Clooney heeft niet voor niets juist déze Italiaanse regio als woonoord uitgekozen. En hoe uniek is het om in een (huwelijks)bootje te arriveren op jouw trouwlocatie? Het helderblauwe water van het Comomeer schittert ‘s zomers in de zon. Ja, jij wil!

Masseria Montenapoleone

De kleuren en details van Sicilië vormden de inspiratie voor deze trouwlocatie. Omdat alles in deze locatie samenkomt! Groene bladeren, bloemen, citrusvruchten, pompoenen, kleuren en de elegantie van dit mooie eiland.

Heb jij je bruiloft al gepland? En waar zou jij het liefste willen trouwen? Deze locaties bewijzen maar weer dat Italië over prachtige trouwlocaties beschikt. Onder andere John Legend & Chrissy Teigen en Emily Blunt & John Krasinski gaven elkaar hier het jawoord. Nu jij nog! 

https://www.youtube.com/watch?v=q0frD7-TgQM